Η Smart Plus ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 με σκοπό τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων μπάνιου. Τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι: καμπίνες μπάνιου συρόμενες, καμπίνες μπάνιου ανοιγόμενες, συρόμενες γυάλινες πόρτες εσωτερικών χώρων και ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με κάσωμα αλουμινίου.Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας σχεδιάζουμε, παράγουμε και κατασκευάζουμε όλη την γκάμα της Smart Plus. Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά κατασκευής, παράγουμε εξαρτήματα και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και κατασκευάζουμε συστήματα με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας. 

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα μόνο σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας, αλλά με άμεσες παραδώσεις σε όλη την Ελλάδα. Η διάθεση των προϊόντων της εταιρίας μας γίνεται μέσω Πανελλαδικού δικτύου συνεργατών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την μελέτη και επιμέτρηση του χώρου, καθώς και την τοποθέτηση του κατάλληλου συστήματος. 

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας είναι η διάθεση συστημάτων κάλυψης του χώρου της μπανιέρας ή της ντουζιέρας με κρύσταλλο. Η κάλυψη γίνεται με συρόμενα ή ανοιγόμενα συστήματα που δημιουργούν μια καμπίνα προστασίας κατά την διάρκεια του μπάνιου. 

Οι καμπίνες μπάνιου της εταιρίας μας είναι σχεδιασμένες να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον χρήστη και την μέγιστη στεγανοποίηση του χώρου, πάντοτε με άνετη και αθόρυβη λειτουργία. Τα συρόμενα συστήματα που κατασκευάζει η Smart Plus κατέχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητά τους. Είναι σχεδιασμένα με βάση τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που απαιτούνται, με την καλύτερη επιλογή υλικών. Σαν βάση για τα συστήματά μας μπορεί να υπάρχει μπανιέρα, ντουζιέρα ή ακόμη και απευθείας στο πλακάκι του δαπέδου του μπάνιου.

Οι συρόμενες καμπίνες μπάνιου διαθέτουν εξαρτήματα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, τα νερά και τα άλατα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας που χρησιμοποιείται είναι γυαλισμένος χάλυβας AISI 304. Ο οδηγός ολίσθησης της συρόμενης καμπίνας μπάνιου είναι ενισχυμένος ώστε να είναι άκαμπτος ακόμη και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα χώρων. Τα ράουλα του συστήματος είναι κατασκευασμένα από πολύ ισχυρό πλαστικό, με ενσωματωμένα διπλά ειδικά ρουλεμάν κλειστού τύπου. 

Οι συρόμενες καμπίνες διαθέτουν ειδικά στοπ με ενισχυμένο λάστιχο ώστε το κλείσιμο και το άνοιγμα της πόρτας να είναι ασφαλές και αθόρυβο. Όλα τα συστήματα διαθέτουν ειδικά πλαστικά προφίλ που προσφέρουν μέγιστη στεγανοποίηση. Τα πόμολα είναι χωνευτά κυκλικής διατομής ώστε να δημιουργούμε το μέγιστο δυνατό άνοιγμα διέλευσης. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται έχουν πάχος 10 χιλιοστά ασφαλείας ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον χρήστη του συστήματος. Οι συρόμενες καμπίνες μπάνιου χωρίζονται σε μονόφυλλες καμπίνες και δίφυλλες καμπίνες. Οι μονόφυλλες καμπίνες μπάνιου μπορούν να είναι σε ευθεία είτε και γωνιακές. Στην ευθεία εκτός από την πόρτα μπορεί να υπάρχει ένα σταθερό κρύσταλλο ή και δύο με πόρτα στην μέση. Στις δίφυλλες καμπίνες μπάνιου υπάρχουν δύο ή και τρία σταθερά κρύσταλλα αναλόγως αν η κατασκευή είναι σε γωνία ή σε ευθεία. Τα δύο συρόμενα φύλλα ανοίγουν σε αντίθετη κατεύθυνση και κατά το κλείσιμό τους σφραγίζουν με ειδικά μαγνητικά διάφανα προφίλ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρασυρόμενα και τα ανοιγοσυρόμενα συστήματα καμπίνας μπάνιου. Οι παρασυρόμενες καμπίνες είναι πάντα δίφυλλες είτε σε ευθεία είτε γωνιακές. Η μια πόρτα παρασύρει τη άλλη κατά το κλείσιμο και το άνοιγμα δημιουργώντας μεγαλύτερη είσοδο από τα κοινά συρόμενα συστήματα. Τα ανοιγοσυρόμενα συστήματα διαθέτουν μια πόρτα η οποία ανοίγοντας παρκάρει αριστερά ή δεξιά του ανοίγματος ελευθερώνοντας όλον το χώρο. Οι ανοιγόμενες καμπίνες είναι και αυτές κατασκευασμένες με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 10 χιλιοστών. Οι μεντεσέδες και τα πόμολα των συστημάτων είναι σχεδιασμένα από την εταιρία μας κατασκευασμένα από μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα γυαλιστερό AISI 304. Διαθέτουν ειδικά διάφανα προφίλ στεγανοποίησης και ανοξείδωτους οδηγούς στήριξης για μέγιστη σταθερότητα. Οι ανοιγόμενες καμπίνες μπάνιου είναι είτε μονόφυλλες είτε δίφυλλες. Οι μονόφυλλες καμπίνες μπάνιου μπορούν να είναι γωνιακές ή σε ευθεία. Στην ευθεία εκτός από την πόρτα μπορεί να υπάρχει ένα σταθερό κρύσταλλο ή και δύο με πόρτα στην μέση. Στις δίφυλλες καμπίνες μπάνιου υπάρχουν δύο ή και τρία σταθερά κρύσταλλα αναλόγως αν η κατασκευή είναι σε γωνία ή σε ευθεία. Τα δύο ανοιγόμενα φύλλα ανοίγουν σε αντίθετη κατεύθυνση και κατά το κλείσιμό τους σφραγίζουν με ειδικά μαγνητικά διάφανα προφίλ.

Συρόμενες γυάλινες πόρτες Η επόμενη δραστηριότητα της Smart Plus είναι η παραγωγή γυάλινων πορτών εσωτερικών χώρων. Οι πόρτες αυτές μπορούν να είναι είτε συρόμενες είτε ανοιγόμενες. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες διαθέτουν εξαρτήματα και οδηγούς ολίσθησης κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα σατινέ AISI 304. Το σύστημα μπορεί να γίνει μονόφυλλο ή δίφυλλο. Διαθέτει διπλούς οδηγούς ολίσθησης και διπλά ράουλα με ειδικά ρουλεμάν κλειστού τύπου. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες τοποθετούνται σε εισόδους δωματίων, σε χωρίσματα εσωτερικών χώρων κατοικιών αλλά και ξενοδοχείων. Η κύλιση της πόρτας είναι ομαλή και αθόρυβη. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείας πάχους 10 χιλιοστών. Τα κρύσταλλα εκτός από διάφανα μπορεί να είναι ματ, χρωματιστά ή να έχουν κάποια ψηφιακή εκτύπωση.
Ανοιγόμενες γυάλινες πόρτεςΟι ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με κάσα αλουμινίου είναι η νέα αρχιτεκτονική τάση στην κατασκευή εισόδου μπάνιων σε ξενοδοχεία, καφετέριες, χώρους εστίασης αλλά και κατοικίες. Η κάσα αλουμινίου διατίθεται κυρίως σε απομίμηση ανοξείδωτου, με ειδική επεξεργασία ανοδείωσης. Οι μεντεσέδες και η κλειδαριά που πλαισιώνουν το σύστημα είναι στο ίδιο φινίρισμα με την κάσα. Η κάσα αλουμινίου της Smart Plus διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι ρυθμιζόμενη αναλόγως με το πλάτος της τοιχοποιίας. Εφαρμόζει άψογα χωρίς να αφήνει μερεμέτια από απλές γυψοσανίδες πλάτους 8 πόντων έως φαρδύτερους τοίχους πλάτους 18 πόντων. Διατίθεται επίσης σε όποια απόχρωση ral επιλέξει ο πελάτης. Το κρύσταλλο που χρησιμοποιείται είναι ασφαλείας πάχους 10 χιλιοστών. Το φινίρισμα του κρυστάλλου που είναι πιο δημοφιλές είναι το ματ (σατινέ) και αυτό διότι παρέχει την απαιτούμενη αδιαφάνεια που χρειάζεται η είσοδος του μπάνιου. Βέβαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλων ειδών κρύσταλλα, όπως τα χρωματιστά, αυτά με μεταξοτυπίες ή ακόμη με εκτυπωμένες έγχρωμες ή ασπρόμαυρες παραστάσεις και φωτογραφίες ( ψηφιακές εκτυπώσεις).

Smart Plus, σχεδιασμός, παραγωγή και κατασκευή ειδικών αρχιτεκτονικών συστημάτων μπάνιου.
Συρόμενες καμπίνες μπάνιου, Ανοιγόμενες καμπίνες μπάνιου, Συρόμενες γυάλινες πόρτες, Ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με κάσα αλουμινίου.