Συστήματα κάλυψης μπανιέρας ή ντουζιέρας

Kατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας και φινιρίσματος, με την υπογραφή της Smart Plus.
Οι καμπίνες μπάνιου διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται ώστε να καλύπτονται οι προδιαγραφές των σύγχρονων κατασκευών σε μπάνια κατοικιών και ξενοδοχείων. Οι καμπίνες μπάνιου κατασκευάζονται σε ειδικές διαστάσεις με γνώμονα την αισθητική και λειτουργική ενσωμάτωσή τους στον χώρο σας.

συρόμενες γυάλινες πόρτες Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες είναι μια ξεχωριστή πρόταση στη διαμόρφωση εισόδων εσωτερικών χώρων. Χωρίστε το σαλόνι σας από το υπόλοιπο σπίτι με την κατασκευή της ανοξείδωτης συρόμενης πόρτας Smart Plus. Kατασκευασμένες με υψηλές προδιαγραφές και πάντοτε σε ειδικές διαστάσεις.
ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες  Οι ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες με την περιμετρική κάσα σε απομίμηση ανοξείδωτου, είναι η πιο μοντέρνα πρόταση για την δημιουργία εισόδου σε μπάνια κατοικιών, γυμναστηρίων αλλά και ξενοδοχείων. Συνοδεύονται από μεντεσέδες και κλειδαριά σχεδιασμένα από τη Smart Plus στο ίδιο φινίρισμα με την κάσα.
Εμείς στη Smart Plus σχεδιάζουμε και παράγουμε πρωτοποριακά προϊόντα που δίνουν λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές.
Η εξειδίκευσή μας στον σχεδιασμό συστημάτων κάλυψης ντουζιέρας ή μπανιέρας, καθώς και κασωμάτων για κρυστάλλινες ανοιγόμενες πόρτες , έχουν αυξήσει την ανάγκη για συνεχή δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές κατασκευές.
Η ανοξείδωτη καμπίνα μπάνιου Smart Plus είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην κάλυψη μπανιέρας ή ντουζιέρας ακόμη και στους πιο δύσκολους χώρους και σε ειδικές διαστάσεις.
Η κάσα αλουμινίου για γυάλινη πόρτα Smart Plus αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση στη δημιουργία εισόδου σε μπάνια αλλά και άλλους χώρους εσωτερικής διαρρύθμισης.

Εστιασμένοι στην παροχή λύσεων για όλους τους τοποθετητές, στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση από την έκδοση της προσφοράς έως την παράδοση της τελικής παραγγελίας με συνέπεια και αξιοπιστία. Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με την λογική να διευκολύνουν τον επαγγελματία κατά την τοποθέτησή τους και να προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή ένα άρτια αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. 

Η ανοξείδωτη συρόμενη καμπίνα μπάνιου , καθώς και η κάσα αλουμινίου είναι κατοχυρωμένα προϊόντα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας για παροχή καινοτόμων εφαρμογών. Διαθέτουν πλήρη έντυπα με οδηγίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης και συντήρησης, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος από τους συνεργάτες μας.