Η συρόμενη πόρτα Smart Plus αποτελεί την σύγχρονη λύση στον διαχωρισμό εσωτερικών χώρων. Οι ανοιγόμενες πόρτες που χρησιμοποιούνταν συνήθως σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους, τείνουν να αντικατασταθούν από συρόμενες πόρτες οι οποίες εξοικονομούν περισσότερο χώρο. Παράλληλα είναι και πιο λειτουργικές αλλά και πιο ασφαλείς. Η χρήση της συρόμενης πόρτας Smart Plus είναι ιδιαίτερα εύκολη και η λειτουργία της είναι εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη.

Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση διπλών ράουλων τα οποία κυλούν σε δύο ανοξείδωτους οδηγούς ολίσθησης. Η συρόμενη πόρτα αποτελείται κυρίως από εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής. Το κρύσταλλο που χρησιμοποιείται έχει πάχος 10mm και διατίθεται σε πολλούς χρωματισμούς ή σχέδια ψηφιακής εκτυπωσης.

Η συρόμενη πόρτα της Smart Plus κατασκευασμένη να αντέχει πολύ βαριά φορτία. Λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα με 10mm κρύσταλλο ασφαλείας με μέγιστη διάσταση 1,20m πλάτος x 2,20m ύψος. Τα βαρέου τύπου διπλά ράουλα της πόρτας εξασφαλίζουν αθόρυβη και ομαλή λειτουργία. Η χρήση της πόρτας γίνεται με ασφάλεια καθώς το κρύσταλλο είναι πάντα securit ή και triplex securit συνολικού πάχους 10mm.

Τα εξαρτήματα και το πόμολο της συρόμενης πόρτας Smart Plus είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Το σύστημα διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις αναλόγως με τα μέτρα του εκάστοτε χώρου. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μονόφυλλης αλλά και δίφυλλης πόρτας.